Aktualitātes

Konkurss uz vakanto GALVENĀ SPECIĀLISTA IZGLĪTOJOŠĀ DARBĀ amatu

Talsu novada pašvaldība (Reģ. Nr. 90009113532)

Talsu novada muzejs izsludina atklātu konkursu uz vakanto

GALVENĀ SPECIĀLISTA IZGLĪTOJOŠĀ DARBĀ amatu (Kods pēc Profesiju klasifikatora 2621 11)

Galvenie amata pienākumi:

  • Plānot un organizēt muzeja izglītojošo darbu;
  • Sagatavot un vadīt izglītojošas nodarbības;
  • Attīstīt izglītojošo programmu piedāvājumu skolām atbilstoši kompetenču izglītībai;
  • Nodrošināt sadarbību ar izglītības iestādēm un citām izglītības jomas institūcijām;
  • Organizēt un vadīt izglītojošus pasākumus.

Prasības pretendentiem:

  • Augstākā izglītība – vismaz bakalaura grāds vai 2. līmeņa profesionālā augstākā izglītība
    (par priekšrocību tiks uzskatīta izglītība pedagoģijā vai vēsturē);
  • Labas valsts valodas un angļu valodas zināšanas (par priekšrocību tiks uzskatītas krievu valodas zināšanas);
  • Datorprasmes (MS Word, Excel, Internet);
  • Prasme uzstāties auditorijas priekšā;
  • Teicamas komunikācijas un saskarsmes prasmes;
  • Radošums un augsta atbildības sajūta;
  • Vēlama darba pieredze skolā un izpratne par kompetenču izglītību.

Piedāvājam:

  • Pilnas slodzes darbu uz nenoteiktu laiku;
  • Atalgojumu 760 EUR mēnesī pirms nodokļu nomaksas;
  • Interesantu darba vidi;
  • Iespēju brīvajā laikā bez maksas apmeklēt valsts un pašvaldību muzejus.

Pieteikšanās termiņš – līdz 2020. gada 31. jūlijam plkst. 15.00.

Iesniedzamie dokumenti:

Dzīves apraksts (CV);

Motivācijas vēstule;

Izglītību apliecinošu dokumentu kopijas.

Pieteikumu ar visiem iesniedzamajiem dokumentiem var sūtīt pa pastu adresātam: Talsu novada muzejs, Kārļa Mīlenbaha ielā 19, Talsos, LV-3201 vai iesniegt Talsu novada muzejā personīgi slēgtā aploksnē ar norādi “Galvenais speciālists izglītojošā darbā”, vai iesūtīt e-pastā ar norādi “Konkursam”: novadamuzejs@talsi.lv

Uzmanību! Konkursa komisija līdz 10. augustam sazināsies ar tiem pretendentiem, kas tiks aicināti uz darba interviju.

Attēls: Programma “Vairāk gaismas”. Sveču gatavošana ar mērcēšanas paņēmienu.